Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

Keuringsstickers Ultra Destructable

Dit materiaal is speciaal voor stickers welke moeten blijven plakken! Door de speciale (extreem sterke) lijmlaag kan deze sticker in één geheel worden geplakt maar wanneer er geprobeerd wordt om de sticker te verwijderen (denk aan diefstal of zegel verbreking) dan breekt de sticker helemaal af in kleine stukjes. Voor langdurig gebruik lamineren voor UV- en vochtwering. Ook met uw logo

Meest populaire Keuringsstickers Ultra Destructable

Alle Keuringsstickers Ultra Destructable, gesorteerd op alfabet

  • Binnen 1 werkdag verzonden (ook met logo!)
  • Bestel op rekening, betaal achteraf
  • Bereikbaar per telefoon, e-mail én chat

Afbreekbare keuringsstickers

Indien deze keuringsstickers eenmaal geplakt zijn kan je ze alleen maar in kleine stukjes er van af peuteren. De ultra destructable sticker is ook te verkrijgen met laminaat. Alleen leverbaar op handzame vellen.

Ultra destructable stickers op vel

Alle mogelijke uitvoeringen zijn te verkrijgen op dit materiaal. Sterke hechting en moelijk verwijderbaar. Het verwijderen kan alleen maar in kleine stukjes. 20 , 30 of 40 mm met of zonder logo.

Afbreekbare keuringsstickers met of zonder laminaat

Deze stickers zijn voor langdurig gebruik en lastig te verwijderen. De keuze voor een laminaatlaag versterkt de levensduur en heeft een positieve invloed op het reinigen met wat agressievere schoonmaakmiddelen.