Speciale actie: gratis verzending op alle sticker-bestellingen!

Keuringsstickers bestel je hier eenvoudig en snel

Meest populaire keuringsstickers (op rol)

Bekijk volledig assortiment keuringsstickers

Kniptang gratis

Bij 2 of meer rollen stickers

Bestel nu

Compleet gevulde set

Ontvang nu 40% korting i.c.m. een rol stickers

Bestel nu

Keuringsstickers keuzehulp:
Groots assortiment

Keuringsstickers met ruime keuze aan opdruk of eigen opdruk (logo en/of tekst). NEN3140, NEN2484, NEN101 en VCA gekeurd keuringsstickers.

Op maat gemaakt

Al onze keuringsstickers worden op maat gemaakt. We leveren keuringsstickers in diverse kleuren (blauw, rood, zwart, groen, etc.) en formaten (20, 30 en 40mm).

Hoge kwaliteit

Wij maken keuringsstickers op hoogwaardige digitale kwaliteit. Keuringsstickers kunnen voor buitengebruik gelamineerd worden voor het behoud van kleur.

Meest populaire NEN-stickers

Bekijk alle keuringsstickers NEN-normen

Keuringsstickers met eigen opdruk

Bekijk alle keuringsstickers met eigen opdruk

Keuringsstickers

Signpower is een bedrijf wat het grootste assortiment aan controlestickers verkoopt. Keuringsstickers is de alomvattende naam voor controlestickers die gebruikt worden voor onderhoud, nazicht, controle, kalibratie en schouwing. Alles is hierin mogelijk. Veel standaarden zijn al door ons ontworpen, echter het toevoegen van een eigen tekst is ook mogelijk. Bekijk hier de meest voorkomende controlestickers en keuringsstickers volgens NEN normering.

VCA controle stickers 

Veel keuringen, controles worden uitgevoerd volgens de VCA – veiligheids checklist aannemers waarbij in het handboek exact omschreven staat hoe het onderhoud c.q. keuring uitgevoerd moet worden. Veelal wordt dit door een aangewezen c.q. opgeleid deskundig persoon uitgevoerd. Andere keuringen mogen bedrijven niet zelf uitvoeren maar moet dit gedaan worden door een EDTC wat staat voor externe dienst technische controle. VCA controle stickers zijn in veel varianten beschikbaar en zeer snel geleverd. Gereedschappen die onderhevig zijn aan invloeden die leiden tot verslechtering welke aanleiding kunnen geven tot gevaarlijke situaties moeten worden onderworpen aan periodieke controles zoals in de wet omschreven. Zoals eerder aangegeven kan dit door een EDTC gedaan worden of intern volgens ARAB artikel IV.2-14 .

Controlestickers met eigen logo

Controlestickers zijn op rol te verkrijgen in de diameter rond 20,30, 40, 60 of 100 mm. Ook vierkante stickers of rechthoekige modellen zijn in de webshop aanwezig. Rollen van 100, 250, 500 of 1000 stuks zijn in al deze maten verkrijgbaar. Stickers kunnen geleverd worden als standaard maar ook met eigen tekst en/of uw eigen logo. Uw logo drukken wij gratis mee in full colour.

Controlestickers bestand tegen chemische vloeistoffen

Optioneel bieden wij een laminaat aan voor de stickers. De stickers zijn allemaal watervast echter is ons advies als ze in aanraking komen met chemische stoffen de controlestickers te voorzien van een laminaat laag.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

Venster sluiten
Image

Venster sluiten
Download file

Advies: print dit bestand uit (1:1 op 100%) en bekijk of het logo en de tekst leesbaar zijn, is dit niet het geval ga dan terug en wijzig het formaat van de sticker.