Alleen in de maanden november en december: gratis verzending op alle bestellingen!

NEN1004 keuringsstickers - Rolsteigers

Keuringsstickers speciaal voor het keuren van rolsteigers en steigeronderdelen. Door gebruik te maken van de opdruk 'volgende NEN1004 keuring' knipt u de sticker af op de maand en het jaartal waarin de volgende keuring plaats moet vinden. Verkrijgbaar en ronde, rechthoekige en vierkante modellen. Binnen 2 werkdagen geleverd eventueel zelfs met gratis logo opdruk en optioneel met laminaat voor een UV- en vochtwerende sticker.

  • Binnen 1 werkdag verzonden (ook met logo!)
  • Gratis verzending!
  • Bestel op rekening, betaal achteraf
  • Bereikbaar per telefoon, e-mail én chat

Keuringsstickers NEN 1004 voor het keuren van rolsteigers en steigeronderdelen

Door gebruik te maken van de opdruk 'volgende NEN1004 keuring' knipt u de sticker af op de maand en het jaartal waarin de volgende keuring plaats moet vinden. Verkrijgbaar en ronde, rechthoekige en vierkante modellen. Binnen 2 werkdagen geleverd eventueel zelfs met gratis logo opdruk en optioneel met laminaat voor een UV- en vochtwerende sticker.

NEN1004 keuren volgens de wet

Het is volgens de wet vereist dat een bewijs van de uitgevoerde keuring op de werkplek aanwezig moet zijn. De NEN 1004 is een keuring dat alle borgingen en schoren intact zijn. De meest voorkomende klachten zijn: gescheurde lassen, versleten wielen, defecte wielblokkering en bij de losse loopvloeren gebroken popnagels of gescheurd hout. Doordat steigers veelvuldig in en uit elkaar worden gehaald is slijtage 1 van de oorzaken dat de steiger niet 100% veilig is. Ook door vervoer van rolsteigers met laden en lossen kunnen beschadigingen optreden. De NEN1004 is een momentopname dus vervang gebrekkig of twijfelachtig materiaal.

Trappen en ladders keuren volgens NEN1004

Ook trappen en ladders dienen een NEN1004 keuring te krijgen. Inspectiepunten zijn: zitten de sporten vast, zitten er goede rubbers onder en zitten er geen scheuren op laspunten. Een veilige ladder of trap voorkomt veel ongelukken. Wanneer u verplaatsbaar materiaal volgens deze normen zijn gecertificeerd dan is er voldaan aan de wettelijke verplichting van het ARBO-besluit.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

Venster sluiten
Image

Venster sluiten
Download file

Advies: print dit bestand uit (1:1 op 100%) en bekijk of het logo en de tekst leesbaar zijn, is dit niet het geval ga dan terug en wijzig het formaat van de sticker.