Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

Keuringsstickers

Als specialist in bedrukking zijn keuringsstickers geen uitzondering op het uitgebreide productaanbod van Signpower. Waarvoor en in welke uitvoering u de keuringsstickers ook nodig hebt, u kunt het vrijwel gegarandeerd bij ons bestellen. We leveren met onze keuringsstickers webshop zowel keuringsstickers op rol als keuringsstickers op vel.

Soorten keuringsstickers en vorm

Uiteraard zijn alle bekende en veelvuldig gebruikte keuringsstickers hier te bestellen. Denk aan de keuringsstickers:

Onze stickers zijn bruikbaar voor al wat gekeurd moet worden. Of het nu gaat om machines, installaties, elektrisch gereedschap, steigers of ladders.

Keuringsstickers op rol

In onze webshop vindt u nog meer soorten keuringsstickers. Signpower zorgt ervoor dat u keuringsstickers ontvangt die aan al uw gewenste specificaties voldoen. U kiest zelf de kleur, diameter, soort keuring en jaartal. De standaard keuringsstickers kunt u direct bestellen via onze webshop. Wilt u keuringsstickers met uw logo of een andere specifieke tekst op de keuringssticker? Ook daarvoor kunt u terecht in onze vernieuwde webshop. Uw logo drukken we full colour, dus optimale (re)presentatie.

Aanleveren van de keuringsstickers

Dankzij een nieuwe machine kunnen we nu ook de stickers in full color op rol aanbieden. U kunt uw keuringsstickers dus zowel op vel als op rol aangeleverd krijgen. Wanneer u speciale wensen heeft, kunt u dit via de e-mail of telefonisch aan ons doorgeven.

Venster sluiten

Venster sluiten

Advies: print dit bestand uit (1:1 op 100%) en bekijk of het logo en de tekst leesbaar zijn, is dit niet het geval ga dan terug en wijzig het formaat van de sticker.