Kleding bedrukken in Hendrik-Ido-Ambacht

Het bedrukken van uw kleding kunt u overlaten aan de ervaren medewerkers van Signpower. U kunt bij ons kleding laten bedrukken voor een eenmalige activiteit, bijvoorbeeld voor promotie van een bepaald product of een evenement. Natuurlijk is het ook mogelijk om kleding die langer zal worden gebruikt te laten bedrukken, zoals bedrijfskleding of sportkleding. Een print van de naam en/of het logo van het bedrijf of de organisatie maakt de kleding helemaal af.

Vormen van kleding bedrukken

Bij Signpower voeren we verschillende vormen van kleding bedrukken uit. Transferdruk wordt het meest toegepast, doordat het een voordelige methode is voor zowel grote als kleine aantallen. Naast transferdruk wordt er gewerkt met borduren, zeefdruk en sublimatie. Sublimatie wordt gebruikt bij witte kleding van polyester. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een hittepers, waardoor de inkt in de stof van de kleding trekt. De print blijft op deze manier dus lang behouden. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten kleding om te laten bedrukken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid van de kleding.

Persoonlijk advies voor kleding bedrukken

Heeft u advies nodig over het bedrukken van kleding, bijvoorbeeld over de verschillende drukmethoden of kleuren van de kleding en de print? Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste aanpak en het juiste ontwerp. De bedrukte kleding kan snel worden geleverd door onze eigen productie. Wilt u meer informatie over het bedrukken van kleding of wilt u een offerte aanvragen? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar info@signpower.nl of bel naar 078-6815683 voor een persoonlijke afspraak, bij u of in onze showroom in Hendrik-Ido-Ambacht.

Portfolio

Kledingdruk


Gerelateerd


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons