Keuringsstickers NEN3140

Keuringsstickers NEN3140

Overal gelden bepaalde eisen en normen ten aanzien van de bedrijfsvoering met machines en installaties. De NEN 3140 is de Nederlandse Norm voor Bedrijfsvoering van elektrische installaties. Het is de meest toegepaste keuringsvorm en ook de belangrijkste voor elektrische apparatuur. Deze norm geldt voor machines met een nominale spanning tot 1000V wisselspanning.

NEN 3140 en aanvullende stickers

Signpower levert keuringsstickers in veel verschillende uitvoeringen. Voor een NEN 3140 keuring kunt u verschillende handige keuringsstickers bestellen, die het proces van keuren compleet maken. Zo zijn onder meer beschikbaar:

U kunt kiezen uit diverse kleuren, om zo onderscheid te maken in soort keuring of jaartal. Zoals gezegd is NEN 3140 de meest gebruikte keuringssticker, maar NEN keuringsstickers voor andere normen zijn natuurlijk ook te bestellen. Bijvoorbeeld de NEN 3840, die tevens van toepassing is op elektrische apparatuur. In dat geval kunt u via info@signpower.nl of telefonisch contact met ons opnemen.

Toebehoren bij NEN 3140 keuringssticker

Dankzij onze ervaring, het ruime assortiment reclameproducten en productie op maat is Signpower een totaalleverancier. Bij de NEN 3140 keuringssticker kunt u eventueel verschillende toebehoren bestellen, zoals een gaatjestang of afplaktape. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan zeker contact met ons op. Signpower kan veel zaken op maat leveren, zoals kleur en vorm en keuringsstickers met uw logo. Zo doen wij er alles aan om keuringsstickers te kunnen leveren die aan al uw wensen voldoen.


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons